Over Vinrose

Trendy kinderkleding

Stoere jongens en hippe meiden weten heel goed wat ze willen en dat stralen ze ook graag uit. Met de kleding van Vinrose maak je een fashion statement! Daar hoort een merk bij welke fris, eigenzinnig en hip is. Kleding voor trendy kids dus, kleding waarin je gezien mag worden. Cool, vrolijk, maar vooral lekker eigenwijs. Vinrose laat zien dat je een kinderkledingcollectie kunt samenstellen vanuit het perspectief van de consument. Het uitgangspunt is dan ook goed naar de klant luisteren en zodoende inspiratie en ideeën opdoen. Dat doet Vinrose sinds 2003; uit liefde én de behoefte aan leuke en mooie kinderkleding voor jongens en meisjes.

Comfortabele kinderkleding

Smaken verschillen en ieder kind is anders, daarom streven we naar een zo compleet mogelijke collectie. Vinrose streeft naar een perfecte en comfortabele pasvorm. De kinderkleding wordt vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige stoffen met oog voor mooie details. Merkkleding voor groot en klein van maat 86 t/m 152.

Dynamische kinderkleding

Vinrose brengt gedurende het jaar eigentijdse, hippe collecties voor jongens en meisjes. Een grote kracht van Vinrose kinderkleding is dat alle modellen onderling zeer goed te combineren zijn. De collectie is uit voorraad leverbaar.

 

Eerlijke kinderkleding

Er komt heel wat kijken bij het maken van kinderkleding. Hierbij is het productieproces van groot belang. De kinderkleding van Vinrose wordt onder andere in India en Turkije gemaakt. Wij controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen we niet alleen van een afstand, maar ook ter plaatse.